Relatiecoaching

‘De kwaliteit van onze relaties zijn bepalend voor de kwaliteit van ons leven’.

Deze quote komt van Esther Perel en ik ben het geheel met haar eens.

Willen jullie bepaalde patronen doorbreken, meer lucht en levendigheid in de relatie? Is er een bepaald onderwerp dat jullie spannend vinden om samen te bespreken? Begrijpen jullie elkaar regelmatig niet? Gaat de communicatie niet soepel? Voel je je eenzaam in de relatie?

Willen jullie de relatie onderhouden, gezond houden? Wees ook dan van harte welkom!

Kritisch naar jezelf kijken, naar de relatie, patronen doorbreken en/of accepteren wat jullie (nog) niet kunnen veranderen, vereist moed. Als coach sluit ik volledig aan bij wie jullie zijn en wat jullie willen bereiken. Daardoor zullen jullie je gezien en gehoord voelen. Ik coach resultaatgericht, op doortastende wijze en met positieve energie.

Werkwijze

Het coachtraject en de aanpak is maatwerk, ik stem mijn werkwijze af op jullie vraag. Tijdens het intake gesprek maken we nader met elkaar kennis en verhelder ik met jullie het gewenste doel, waar we in 6 tot 8 sessies van anderhalf uur naar toe werken. Als het relatie onderhoud betreft hebben jullie wellicht minder sessies nodig. Ik werk met professionele coaching tools & technieken waaronder EFT, ACT, Systemisch Werk, Transactionele Analyse, Voice Dialogue en John Gottman. Gottman heeft wetenschappelijk bewezen welke stellen het redden en welke niet.

Er is veel geschreven over relaties, een tip: lees het boek sorry schatje.

Willen jullie meer weten, neem contact met mij op: t 0610 038 748