Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Als gecertificeerd professioneel coach begeleid ik je graag in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Thema’s zoals werk – privé balans, vitaliteit, communiceren, samenwerken, begrenzen, discipline, profileren. In je kracht komen, lichter leven, keuzevrijheid, zelfregie, meer levensplezier. Verhelderen wat er echt toe doet voor jou. En in moeilijke tijden, hoe je kunt accepteren wat je niet kunt veranderen.

Je wilt iets veranderen of accepteren, je verlangt naar inzichten of vaardigheden. Ik ga uit van jouw bereidheid en vermogen om veranderingen aan te gaan. Ik vertel je ook eerlijk als coaching niet het meest effectieve middel is en ik verwijs je waar nodig door.

Kritisch naar jezelf kijken, patronen doorbreken en/of accepteren wat je (nog) niet kunt veranderen, vereist moed. Als coach sluit ik volledig aan bij wie jij bent en wat je wilt bereiken. Je zal je gezien en gehoord voelen. Ik coach resultaatgericht, op doortastende wijze en met positieve energie.

Werkwijze

Het coachtraject en de aanpak is maatwerk. In individuele coaching dient ons intake gesprek voor kennismaking en het verhelderen van je gewenste doel, waar we in 5 tot 7 sessies van anderhalf uur naar toe werken. Het kan ook zijn dat je behoefte hebt aan 1 sessie als steun in de rug of om iets te verhelderen wat geen langer traject behoeft. Als team een thema onderzoeken? We bespreken en vinden daarvoor de juiste vorm. Ik werk met professionele coaching tools & technieken waaronder ACT, NLP, Systemisch Werk, Transactionele Analyse en Voice Dialogue.

Mocht een fysieke ontmoeting niet tot de mogelijkheden behoren, dan coach ik je graag online. Wil je liever naar buiten, dan gaan we wandelcoachen.

Wil je meer weten, neem contact met mij op: t 0610 038 748