Training

Als trainer ben ik aangesloten bij NONONS. Heb je interesse om zelf coach te worden of je coachingsvaardigheden aan te scherpen, dan raad ik je -als ervaringsdeskundige- de opleidingen van NONONS aan. De coach intern is een van de opleidingen:

Wat is de Coach Intern?

Coach Intern is een effectieve praktijkgerichte coachingsopleiding voor interne coaches die hun coachvaardigheden willen ontwikkelen. In vijf opleidingsdagen, verspreid over twee maanden, ontwikkel je je coachende mindset, coachen binnen de complexiteit van organisaties, leer je basis coachvaardigheden voor coaching on the job: hoe help je anderen inzicht te krijgen en stappen te zetten richting hun doel.

Voor wie?

De coachopleiding is bedoeld voor interne coaches, hr en medewerkers waar coaching on the job deel uitmaakt van hun functie; het coachen van collega’s. Voor mensen met een HBO/WO werk- en denkniveau, die hun coachvaardigheden willen ontwikkelen of aanscherpen.

Wat leer je?

Je leert veel tijdens de opleiding Coach Intern. Vooral door te doen. NONONS werkwijze is praktisch en toepasbaar en altijd met een gedegen theoretische onderbouwing. Relevante  theorieën en modellen worden  op een speelse en toepassingsgerichte manier behandeld. Het is met name  ‘leren door te proberen’. Je krijgt persoonlijke feedback, ook van elkaar, op de praktijkdag en tijdens het oefenen met acteur.

Accreditatie

De opleiding Coach Intern heeft een NOBCO/EMCC EQA-accreditatie op Foundation niveau.