Over mij

Doen wat je past. In je werkende en persoonlijke leven. Daarin kan ik je als coach ondersteunen.

mijn achtergrond

Ik ben opgeleid bij coach 020, NOBCO en EMCC gecertificeerd. Mijn zakelijke en creatieve achtergrond neem ik mee in mijn werk als coach. Na mijn rechten studie werkte ik onder andere in de werving en selectie van juristen, als decaan en jobcoach. Vanuit nieuwsgierigheid en verlangen naar het werk van mijn vader, binnenhuisarchitect, heb ik me in het interieur en styling verdiept. Mijn uitgangspunt voor een interieur is je goed voelen, je zelf zijn. Wie ben je, wat doe je en hoe vertaal je dat naar het interieur?

Het interieur als metafoor in coaching. Als je weet wie je bent en doet wat bij je past, ben je waar je moet zijn. Ik draag daar graag aan bij.
 


 
referenties

Advocaat, Amsterdam 48 jaar

‘Je luistert en bevraagt, betrokken en geduldig, gelijkwaardig en oordeelloos. Je spiegelt en confronteert. Daarnaast deden je oefeningen mij inzien dat ik niet van professie wil veranderen en mijn kantoor niet verkoop’.

Coach, Leiden 38 jaar

‘Je hebt een natuurlijke eigen coachstijl, levendig, positief, gedreven en toch rustig, geduldig, niets is gek en je hebt humor. Ik voel me enorm gezien door jou. Je bent praktisch, intu├»tief en authentiek en gepassioneerd voor dit vak’.

Student, Amsterdam 22 jaar

‘Ik liep vast, wist niet meer wat ik moest kiezen. Door jouw vragen en oefeningen voelde ik weer wat mijn diepere motivatie is en welke stappen ik te nemen heb. Je bent cool, toegankelijk, open en down to earth’.

Marketing manager, Rotterdam 43 jaar

‘Je warmte en volle aandacht, ervaar ik als bijzonder prettig. Je coachingtools en begeleiding maken dat ik meer in mijn kracht sta. Ik weet en voel nu veel beter wat mijn grenzen zijn en hoe ik effectiever kan communiceren’.