Over mij

Ik ben opgeleid als coach bij NONONS, NOBCO en EMCC gecertificeerd.

Mijn loopbaan in de juridische, zakelijke en creatieve dienstverlening maakt mij de coach die ik ben vandaag. Interesse in de ontwikkeling en het welzijn van mensen is de rode draad in mijn werk. Na mijn rechten studie werkte ik o.a. als jurist en consultant en manager in de werving en selectie van juristen. Daarnaast bracht mijn nieuwsgierigheid naar het creatieve werk van mijn vader -binnenhuisarchitect- mij in de wereld van interieuradvies. Het welbevinden van de mens stond ook centraal in mijn interieurconcepten.

Het interieur als metafoor in coaching. Het start met bewustwording, wie ben je, wat is belangrijk voor je. Van daaruit kan je keuzes maken en deze in acties vertalen. Ik draag graag bij aan dit proces.

referenties

Advocaat, Amsterdam 49 jaar

‘Je luistert en bevraagt, betrokken en geduldig. Je confronteerde waar nodig. Daarnaast deden je oefeningen mij inzien dat ik niet van professie wil veranderen’.

Coach, Leiden 38 jaar

‘Je hebt een natuurlijke eigen coachstijl, levendig, positief, gedreven en toch rustig, geduldig, niets is gek, daardoor durf ik alles te delen. Ik voel me gezien en gehoord door jou. Je bent praktisch, intuïtief, authentiek en gepassioneerd voor dit vak. Je brengt lucht en beweging’.

Student, Amsterdam 22 jaar

‘Ik liep vast, wist niet meer wat ik moest kiezen. Door jouw vragen en oefeningen voelde ik weer wat ik belangrijk vind en wat ik daarvoor moet doen en laten. Je bent een heel prettig persoon, daardoor voelde ik mij super op mijn gemak’.

Marketing manager, Rotterdam 43 jaar

‘Je warmte en volle aandacht, ervaar ik als bijzonder prettig. Je stelt de juiste vragen en gebruikt praktische oefeningen. Ik weet en voel nu veel beter wat mijn grenzen zijn en hoe ik effectiever kan communiceren’.

Directeur, Utrecht 53 jaar

‘Wat wil ik eigenlijk? Ik heb door jou geleerd te voelen waar ik naar verlang en hoe ik daar ruimte aan wil geven. Door je confronterende vragen werd ik mij bewust van mijn patronen. De oefeningen om in actie te komen en blijven, zijn goed uitvoerbaar in het dagelijks leven. Ik ervaar meer regie over mijn leven’.

Secretaris, Amsterdam 39 jaar

‘Op je site staat ‘lichter leven’, daarom koos ik voor jou. Dat doe ik nu, lichter lever, ik geniet meer, ik voel beter wat ik belangrijk vind. Je hebt mij laten inzien hoe ik contact maak en welk effect dat heeft op de ander’.