Over mij

Doen wat je past. In je werkende en persoonlijke leven. Daarin kan ik je als coach ondersteunen.

mijn achtergrond

Ik ben opgeleid bij NONONS, NOBCO en EMCC gecertificeerd. Mijn loopbaan in de juridische, zakelijke en creatieve dienstverlening maakt mij de coach die ik ben vandaag. Interesse in mensen, bijdragen aan welzijn is de rode draad in mijn studies en werk. Na mijn rechten studie werkte ik o.a. in de werving en selectie van juristen, als decaan en jobcoach. Vanuit nieuwsgierigheid en verlangen naar het werk van mijn vader, binnenhuisarchitect, heb ik me in het interieur verdiept en interieurconcepten ontwikkeld, waarin het welbevinden van de mens centraal stond.

Het interieur als metafoor in coaching. Als je weet wie je bent en doet wat bij je past, ben je waar je moet zijn. Ik draag daar graag aan bij.
 


 
referenties

Advocaat, Amsterdam 48 jaar

‘Je luistert en bevraagt, betrokken en geduldig, gelijkwaardig en oordeelloos. Je spiegelt en confronteert. Daarnaast deden je oefeningen mij inzien dat ik niet van professie wil veranderen en mijn kantoor niet verkoop’.

Coach, Leiden 38 jaar

‘Je hebt een natuurlijke eigen coachstijl, levendig, positief, gedreven en toch rustig, geduldig, niets is gek en je hebt humor. Ik voel me enorm gezien door jou. Je bent praktisch, intu├»tief en authentiek en gepassioneerd voor dit vak’.

Student, Amsterdam 22 jaar

‘Ik liep vast, wist niet meer wat ik moest kiezen. Door jouw vragen en oefeningen voelde ik weer wat mijn diepere motivatie is en welke stappen ik te nemen heb. Je bent cool, toegankelijk, open en down to earth’.

Marketing manager, Rotterdam 43 jaar

‘Je warmte en volle aandacht, ervaar ik als bijzonder prettig. Je coachingtools en begeleiding maken dat ik meer in mijn kracht sta. Ik weet en voel nu veel beter wat mijn grenzen zijn en hoe ik effectiever kan communiceren’.