Over mij

Ik ben opgeleid bij NONONS, NOBCO en EMCC gecertificeerd en aangesloten. Mijn loopbaan in de juridische, zakelijke en creatieve dienstverlening, in het onderwijs en non-profit maakt mij de coach die ik ben vandaag. Interesse in de ontwikkeling en het welzijn van mensen is de rode draad in mijn werk. Na mijn rechten studie werkte ik o.a. in de werving en selectie van juristen, als decaan en jobcoach. Nieuwsgierigheid en verlangen naar het creatieve werk van mijn vader -binnenhuisarchitect- brachten mij in de wereld van interieur en styling. Het welbevinden van de mens stond ook centraal in mijn interieurconcepten.

Het interieur als metafoor in coaching. Als je weet wie je bent en doet wat bij je past, ben je waar je moet zijn. Ik draag daar graag aan bij.

referenties

Advocaat, Amsterdam 48 jaar

‘Je luistert en bevraagt, betrokken en geduldig, gelijkwaardig en oordeelloos. Je spiegelt en confronteert. Daarnaast deden je oefeningen mij inzien dat ik niet van professie wil veranderen’.

Coach, Leiden 38 jaar

‘Je hebt een natuurlijke eigen coachstijl, levendig, positief, gedreven en toch rustig, geduldig, niets is gek, daardoor durf ik alles te delen. Ik voel me gezien en gehoord door jou. Je bent praktisch, intu├»tief, authentiek en gepassioneerd voor dit vak. Je brengt lucht en beweging’.

Student, Amsterdam 22 jaar

‘Ik liep vast, wist niet meer wat ik moest kiezen. Door jouw vragen en oefeningen voelde ik weer wat mijn diepere motivatie is en welke stappen ik te nemen heb. Je bent cool, toegankelijk, open en down to earth’.

Marketing manager, Rotterdam 43 jaar

‘Je warmte en volle aandacht, ervaar ik als bijzonder prettig. Je coachingtools en begeleiding maken dat ik meer in mijn kracht sta. Ik weet en voel nu veel beter wat mijn grenzen zijn en hoe ik effectiever kan communiceren’.

Directeur, Amsterdam 51 jaar

‘Wat wil ik eigenlijk? Ik heb door jou geleerd te voelen waar ik naar verlang en hoe ik daar ruimte aan wil geven en hoe ik beter kan begrenzen. Door je confronterende vragen, werd ik meer bewust van mijn patronen. De oefeningen om in actie te komen en blijven, zijn goed uitvoerbaar in het dagelijks leven. Ik ervaar meer regie over mijn leven’.

Secretaris, Amsterdam 39 jaar

‘Op je site staat ‘lichter leven’, daarom koos ik voor jou. Dat doe ik nu, lichter lever, ik geniet meer, ik voel beter wat ik belangrijk vind. Je hebt mij laten inzien hoe ik contact maak en welk effect dat heeft op de ander’.